Opzoek naar een lekker glas wijn?

Bij Huis Aerts  in Bree bent u aan het juiste adres. U vindt bij ons een selectief maar zeer kwalitatief gamma wijnen.

In de voorbije jaren hebben we ons assortiment afgestemd op de huidige vraag van de consument, met nadruk op Frankrijk en de Zuid-Europese landen (Spanje en Italië )bent u op zoek naar rode wijn, droge en zoete witte wijn, rosé wijn of porto. Champagne, cava en andere mousserende wijnen?

We bieden u graag advies over de uiteenlopende aroma’s en smaken van onze wijnen.

Wijn kopen in Bree

Zowel particulieren, horeca als bedrijven kunnen bij ons terecht voor originele en kwalitatieve wijnen  van elke prijsklasse.

Op zoek naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid?

Wijn kopen in Bree doe je bij Huis Aerts. Dankzij onze kennis en passie staan we u graag bij met advies over ons assortiment wijnen. Aarzel niet om binnen te springen in onze winkel of contact op te nemen voor meer informatie. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Wijn kopen voor een diner, feest of als (relatie)geschenk? Huis Aerts de drankenspeciaalzaak in Bree en omstreken!

Champagne

“A Party Without Champagne is just a meeting”

Champagne: het perfecte relatiegeschenk en het ultieme ingrediënt voor een succesvolle feestavond!

Champagne is een mousserende wijn die wordt geproduceerd in het gelijknamige gebied in Frankrijk. Witte champagne is het bekendst, maar er is ook rosé champagne.

Alleen mousserende wijn uit deze regio, gemaakt volgens de méthode traditionnelle mag de naam ‘champagne’ dragen.De drie meest voorkomende smaken zijn brut, demi-sec en rosé. Waar brut droog en fris smaakt, is demi-sec wat zoeter en rosé het meest fruitig.

U vindt bij Huis Aerts een ruime keuze top champagnes! Naast de Magnum champagne van 1,5 Liter kan u bij Huis Aerts ook grotere formaten bestellen zoals de Methusalem met een inhoud van 6 liter champagne, de Salmanazar van 9 liter, de Balthazar van 12 Liter en de Nebuchadnezzar van 15 Liter.

Voor als er écht iets gevierd moet worden!

Porto

Ook de Porto liefhebbers zijn bij Huis Aerts aan het juiste adres.

Al jaren zijn wij  trotse verdeler van de merken Kopke & Graham’s.

Hierdoor hebben wij een uitgebreid gamma in stock! Bent u opzoek naar een heerlijke witte of tawny port of heeft u liever wat oudere jaartallen, LBV of colheita? kom zeker eens langs in onze winkel of neem gerust contact met ons op zodat we u gepast kunnen begeleiden in u zoektocht .